GCF present op diverse zomermarkten

24 augustus 2023

De bestuursleden Rinus en Joke Vooijs uit Katwijk zijn echte ambassadeurs voor onze Stichting Give a Child a Family.

 

Waar ze ook naar toe gaan, ze gaan niet op pad zonder een folder of kaartje van GCF, om deze uit te delen aan geïnteresseerden en enthousiast over dit project te vertellen.  

 

In de zomermaanden is het echtpaar vaak te gast op camping het Beloofde Land in Voorthuizen. Twee keer in het seizoen wordt hier een markt gehouden, waar iedereen, ook kinderen, hun (etens) waar mogen verkopen. Joke is dan ook van de partij. Naast de verkoop van tweedehands kleding, die zij spontaan van iedereen krijgt aangeboden, verkoopt Joke ook eigengemaakte bramen sap en snert. ‘Ik doe dit nu al voor het derde seizoen, en het is heel leuk om dit met de andere campinggasten te doen. De sfeer op de zomermarkt is altijd heel gezellig. En zo brengen we het werk Give a Child a Family in Zuid-Afrika weer onder de aandacht’, vertelt Joke. En het leverde ook nog eens 302 euro op.

 

 

Tijdens een van hun verblijf op deze camping mocht Rinus een spreekbeurt houden in de Evangelische Gemeente Jonah in Ede. Dit heeft hij wel vaker gedaan en de kinderen van dee gemeente sparen ook voor GCF. Rinus maakte van de gelegenheid gebruik om een update over het project zonnepanelen bij GCF in Margate te vertellen. De collecte tijdens deze bijeenkomst ging ook naar GCF en leverde ruim 130 euro op.

 

Dinsdag 29 augustus 2023 is het bestuur van GCF Nederland aanwezig op de Toeristenmarkt in Katwijk. De kraam met leuke presentjes, bloemen en informatie is te vinden op de kruising Princestraat-Voorstraat.