Dank voor mooie gift van Lions Rijnsburg-Valkenburg

02 november 2022
Dank voor mooie gift van Lions Rijnsburg-Valkenburg

Onlangs kreeg het bestuur van GCF Nederland bericht om een cheque van 1.500,- in ontvangst te nemen, aangeboden door Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg.

 

Al 25 jaar zijn de leden van Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg en hun vrouwen actief tijdens de Flower Parade Show in de Rijnsburgse Florahal. Zij hadden een bedrag van € 14.500 bijeen vergaard door het verzorgen van de catering, het led scherm en een loterij tijdens deze gezellige feestavond.

 
Namens het bestuur van Give a Child a Family namen Carin en Krijn van der Spijk de cheque van €1500 in ontvangst. Deze mooie gift is een bijdrage voor de aanschaf van zonnepanelen voor het opvanghuis in Margate, Zuid-Afrika. 

De volgende lokale goede doelen werden ook verblijd met een mooi geld bedrag: Zomerkamp Leusden, De Wilbert, De Verhalenvangers, Gehandicaptenzorg Katwijk en Stichting Kinderboerderij Westerweide.

 

Na uitreiking van de cheques werd de avond in gezellige sfeer afgesloten met een drankje en hapje. Voor de leden van de Lionsclub vormt dit een belangrijke stimulans om door te gaan met het uitvoeren van vrijwilligersactiviteiten waarvan de opbrengsten ten goede komen aan de lokale samenleving en aan activiteiten die bijdragen aan een betere wereld.

Stichting Give a Child a Family NL is Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg dankbaar voor dit mooie gebaar.